Monday, August 11, 2014

that feeling

Assalamualaikum..

:)
Dear blog, sorry sorry sorry! Berkurun, bersawang hampir reput sudah. XD
Tak ada orang baca da blog ni kan? Bagos! hahaha..

Terasa tua sebenarnya nak mencoretkan ceritera dalam blog nih. Terutama kisah hidup sekarang konon-sweet-sour sangat. Dan lagipon rasa macam skill menulis blog dah hilang. Gayanya sebelum ni ber'skill-lah-sangat.

Alhamdulillah..
Hidup sekarang feeling matured enough, feeling moderate, feeling blissful, feeling lots of love giteww.
Alhamdulillah Ya Allah :)

Rasanya  my life will gonna take one step ahead lepas ni. Eh, bukan rasanya. InsyaAllah kalau ada rezeki dan jika perancangan diizinkanNya. Rasa macam tak percaya. Never thought it will happen this soon. Tapi at the same time, tak nak lama-lama. Hehe.. :P

Tak sangka boleh berada dalam situasi sekarang. Kurang lebih diterima. Susah senang ditempuh. Cacat cela sama-sama dibaiki. That fitrah feeling, InsyaAllah if it is the right one, you will feel it. Just like my angah said.

Thank you for everything Mr A. Seriously everything. Tau?
Jom doa banyak-banyak moga dipermudahkan. InsyaAllah.. Aminn Ya Allah :*



A & A
Sweet enough ha?
LOL! :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...