Tuesday, June 12, 2012

sudah terasa

Assalamualaikum..

Salam semua.. Bagaimana hari-hari anda pada musim exam ni??? So far so good??? Good good..

Minggu exam aku kali ini disibukkan dengan hal meng'edit tesis untuk dijilid dan mencari tempat menjilid dan mengambil borang kesana sini pasal jilid tesis dan settle last assigmnt dan settle pasal LI yang sudah hampir disimpang jalan dan dan dan dan tidak study untuk exam lagi...

Aku punya time planning sangat la poor. Bukan poor je, tapi horrible! Waktu study week, balik umah ber'holiday week. Waktu exam week, ber'busy-settle-jilid-tesis' week. Dah tu, cakap bila nyer pon kau nak study aisyah? Amek kursus pengurusan masa dapat A. Aplikasinya FAIL terus!

OK! Puas dapat membebel kat diri sendiri. Sekarang kembali ke pangkal tajuk.

Awak awak, sayer dah final year. Dah tak sampai sebulan je lagi nak berambus dari UKM da. Awak faham tak? SAYA SUDAH TERASA SEBAK, SEDIH, TOUCHING GILER nak tinggalkan awak awak dan awak.

tengok gambar ni pon da sedey.. *petang yang oren di KIY, UKM (gambar x di'edit. he..)

Kalau silap cakap ni, aku mengaku sejujurnya aku boleh menangis bila terkenang-kenang sepanjang duk UKM ni. Okey, sekarang pon da rase air mata nak meleleh. :'(

Sebelum mula kenang mengenang dan air mata mula meleleh................ Kbai.. (~_~)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...