Sunday, April 15, 2012

rindu melepas

Assalamualaikum...

Rajinnyeeeerrrr dieeerrrr update blog sejak bermenjak waktu kemuncak kena struggle dengan tesis dan midterm exam kan.. Bagus bagus. Itu tidak sedarkan diri, mahu susah di kemudian hari namanya Aisyah! Dah guane nak buat kalau nafsu menaip naip tu tinggi. Guane? guane?

Ok, akhirnye balik juga aku cuti midsem kali ni walaupun hanya 4 hari. Rindu-rindu bagai semuanya dilepaskan kat semua orang. Puas! 4 hari terisi dengan aktiviti yang berkualiti lagi bermanafaat. Wah gitu~~ Dapat bawak kereta yeay! Dapat jalan-jalan keliling kampung dengan mak yeay! Dapat makan mak masak sedap yeay! Dapat mengacau adek adek yeay! Lagi lagi lagi, duet pon habes yeay! =.='

Paling syiok, buat julung kali dapat dinner with the whole family. YEAY!!! Tapi, exclude mak n abah (mereka ke masjid malas nak naek kereta pi bandor) dan achik. Achik berada ditengah laut. Kena korek minyak dekat Paka sana. So, ber-8 la kami adek beradik makang makang di Rasamas bersama dengan akak ipar Kak Aini and anak sedara The Cutey Icha.. :)

Achik.. mencari rezeki sesuap nasi di tengah lautan biru.. perhhh ayat x boley bla!! *rindu achik.. uhuk uhuk.. :(
The Cutey Icha a.k.a Arissa.. :)

makang dang terus makang sapa kenyangg...

Icha and her parent (Along n Kak Aini).. :)

lagi.. :)

The girls.. :)

Kami adek beradik... :)
Jalan jalan jalan..



So, balik kali ini memang singkat. Tapi I need that time.. Lepas ni nak kuatkan azam fokus dekat semua perkara yang sepatutnya difokuskan. Chaiyok Aisyah! Bersedia la untuk menghadapi semua masalah dan cabaran yang kau larikan diri selama ni. Mari gigih!

**p/s: gambar gedabak? layan jelaa... hahaha.. :P


3 comments:

Nur Hikmah said...

Assalamualaikum ..

cebisankenangan said...

eee.... geram tengok the cutey icha! cam nak cubit2 je... opsss, anak org. xleh cubit2. haha

Nik Nur Aisyah said...

haha.. xpe, nnt sy wakilkn cubitan itu. oh, lpe nk gtau perkara penting. Icha comel mcm mok ecah dy. sekian. lalalala.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...