Sunday, February 26, 2012

merajuk :(

Assalamualaikum...

Ya, ya, ya.. Sekarang tengah merajuk dengan mereka mereka. Sampai hati tak call. Online kat fb, tegur pon tak.. Tak mengapa, tak pernah tengok saya merajuk lagi kan. Selama ni saya je yang selalu call, mesej, n bla bla bla kan kan kan.. Okey okey fine. Saya merajuk. Full stop. Kita tengok siapa yang mampu bertahan.. Huhh!

Erk, dengan siapa kau merajuk Aisyah oi????!!! Erkk.., dengan dia, dia dan dia.....

tengok tengok!! mereka memandang mandang ke tempat lain tidak mempedulikan kakanda mereka yang jauh diperantauan. huk huk huk... :'(

 Ada lagi ada lagi. dengan dia ni pun merajuk jugak. Ahh.., tak nak kawan ajing!! tak nak main bola dengan ajing doh. Huhhh!!

Ahh!! tak payah buat muka sedih sedih memikirkan cara mahu memujukku.. huhh!!

Lagi lagi.. dengan siapa lagi nak merajuk rajuk. Hahh! ini lagi seorang. Huhh, mentang mentang aming dah habis spm, pandai bawak kereta lagi pro+power+dasyat dari akak., tambah tambah ada lesen kereta dah sekarang.. huhh huhh...


buat muka comel pon belum tentu dapat buat akak tak merajuk okey.. :/

Dengan mereka mereka inilah yang nak merajuk nih. Selalu akak dia je rindu rindu, calling calling, mesej mesej tanya khabar. Adek adek dia ada???????? :'(



1 comment:

cuteh_ said...

salam,hai akak,akak,akak tahu x cuteh,dayah,piah sayanggggggggg sangat kt akak,minta maaf sebab x call..mlm ni kitorang call ok..(sabtu)..insya-Allah :) hehe,,bye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...