Monday, January 30, 2012

kawen kawen

Assalamualaikum...

Post ni dah berapa kali edit sudah. angkara ter'delete, ter'edit dan macam macam ter. so last last mari simplify kan. Baru baru ni, abang sepupu aku kawen. Tahniah untuk abang sepupu.. sama cantek, sama padan. Bagai pinang di belah belah. Hahaha..

Secara tak rasmi plak, tiba tiba di'assign untuk menjadi photographer untuk wedding diorang. Wah!! tanggungjawab yang besar itu. Malu pon ada.. Sebab bukan pakar pon lagi guna DSLR. DSLR pon cikai punye, lense tak power kot. yang aku tahu cuma tekan je. So, disebabkan kesedaran atas ketidakpandaian, gambar yang di ambli tu, di'edit kasi touch up make up penambah rase.. Moh ler nengok sikit sikit gambornye.. :)












No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...