Saturday, December 17, 2011

foxs sending me a love : )

Assalamualaikum...

Salam selamat semua! hari ini rutin bermula dengan pergi lunch dengan kawan kawan.. okey, jangan ditanya kenpa rutin bermula dengan makan. lunch plak tuh. kalau breakfast tak mengapa lagi. sila teka ya mengapa sedemikian rupa. siapa bagi jawapan tepat, kasi kau senyum ke pipi cukup. macam ni senyum dia (^_______________________^) eww, macam katak!

so, lepas lunch tengok jam da pukul 1.45. sebelum mula apa kerja, mari solat zohor ambil berkat kasi tenang hati juga. then then, on laptop lah. ok, facebook menjadi keutamaan kot kot ada orang nak mengorat. cet! gatal. hahaha.. gurau gurau. i'm not that desperate. skrol skrol, bosan bosan. tutup facebook. buka blog pula kot kot ada stalker komen mintak no fon. cet! gedik. hahaha.. gurau gurau lagi. i'm not that pathetic.

okeh, skrol skrol tengok tak ada pon korang korang update blog. pemalas semua! haha.. okey, sory jangan marah marah. itu ayat tuju kat diri sendiri. tutup blog pula. kesedaran timbul bila teringat tesis kena hantar bab 1 sampai 3 sebelum habis sem. oh, tak siap lagi. dalam hati semangat berkata, mari buat! tapi tapi, sebelum tu, mari naikkan mood dengan makan gula gula feveret. foxs!

biasanya buka pembalut terus masuk dalam mulut dengan rakus sambil campak pembalut ke dalam plastik sampah dengan penuh gaya. tapi, hari ni nak tengok dulu lah gula gula fox tu, kot kot ada orang tulis no pin kad bank atm. kaya aku. but then, i received something unexpected dan melihat sambil mulut ternganga. i receive this.....


foxs love me.. : )

muka terperanjat, mulut ternganga. tangan mencapai kamera gedabak dan snap snap. (time time macam ni, kamera gedabak baru berfungsi) hati pula berkata kata lagi., olololoooo.. cweetnye foxs ni. mentang mentang i ni admire you dengan cara makan you. then, you sending me a love ea? btw, korang nampak ke tidok bentuk love kat gula gula tuh? tak nampak memang sengaja sebab jeles. hahaha.. so, i accept the love by sematkan ianya dalam perut. haha.. lastly, kau hado? ngeh3... :P





.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...