Saturday, October 1, 2011

macam,berenang,laptop,tesis

Assalamualaikum…


Salam awal oktober semua!

Sementara awal-awal sem kali ni kan, boleh la nak berblogging dengan acap kalinya sebelum menyibuk nyibuk dengan segala benda. Awal sem kali ni dah buat bermacam macam macam. Semua aktiviti rasa nak buat. Pantang di ajak, mesti nak join. Faktor? Sebab I kan dah final year uollss.. tak akan uollss tak tau.. sementara masa lapangan yang ada, time ni lah I nk bersakan sakan berjalan bershoping berrended bersama teman berwayang berenang.. eh..eh.. berenang???


Curious tak kenapa berenang tu digedabakkan tulisannya? Curious kan kan? Sebab dengan rasminya saya nik nur aisyah mengisytiharkan bahawasanya saya sudah/tahu/ baru pandai berenang sedikit. Kali ni curious tak kenapa ‘sedikit’ itu digedabakkan tulisannya? Curious tak curious tak?? Loh! Itu pon kau nak curious jugak ke? Sebab aku tak pandai berenang sangat la... Kalau pandai, mesti ‘sedikit’ ditukar kepada ‘banyak’ dan tulisannya aku guna saiz 72 gitu.


Kami kami pergi berenang buat pertama kalinya di Danau UKM. Dah nak masuk 3 tahun duduk ukm, kalau Danau pon lu tak pernah jejak der, memang rugi. Rugi rugi (berlagak giler). Itu ponnnn, terima kasih sayang kepada aien yang kalau bukan dia starting ajak mengajak, tak sampai juga kami di Danau uh. Dan, kalau bukan sebab aien and her biologist gang, tak pandai juga aku berenang renang. Thanks Aien and the gang!!! J aien…aien… hehe.. :P


Kalau perasan post post kat blog kali ni, gua tak isi gambar der. Apa barang isi gambar. Nanti korang sibuk layan gambar gua, dah tak baca post gua an (padahal laptop aku sekeping gambar tak ada, gambar berduyun duyun kat laptop lama) eh, aku nak cakap aku pakai laptop baru ke? Riak kau aisyah. Eh, bukanlah.. ni gua guna laptop kakak gua la. Gua nak bagitahu yang laptop lama gua sudah bungkus. Ini pon, cukup bulan gua antar duit. Sape kate tak ada istilah business dalam keluarga? Sigh! :/


Last but not least, nak khabaq mai yang cheq dah dapat dah penyelia/doctor yang jaga cheq untuk tesis tahun ni. Sapa? Dr. Rizafizah. hampa kenai ka? Nasib baek naa cheq dapat Dr Rizafizah. Dia tu baek, sporting, siap belanja makan lagi hampa tau. Tak la cheq takut sangat kalau kena tanya nanti. Haa., nak khabaq jugak apa tajuk tesis cheq. Tajuk dia, KETELAPAN GAS UNTUK MEMBRAN ENR/PVC. apa tu? Hohhhhh! Cheq pon tak tau sangat… hahaha… lain hari, cheq rajin, cheq cerita apa tu naa.. tataaa!! :p

2 comments:

cebisankenangan said...

kasih dterima syah.. hik3

wah.. wah...
t kite lumbe2 brenang lg eh...
best kn =)

Nik Aisyah said...

yup.. bes2..
part x bes, muka burn.. hadoih!!! haha.. ;0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...