Saturday, April 9, 2011

jom tengok jadual!

Assalamualaikum... :)

New entry dua hari sebelum exam.. rajin nokk.. haha.. tak ada pape, just nak sharing sharing jadual exam aku untuk semester 2 tahun 2 nih.. 8 paper okeyh.. wuaaaa.. banyak2.. eh, eh.., tak apalah tak apalah.. calo calo!

11/04 - Makmal Teknologi Kimia II
13/04 - Teknik Matematik II
19/04 - Kaedah Pemisahan
21/04 - Kimia Polimer II
22/04 - Pengurusan Industri Kimia
26/04 - Pemangkinan dalam Industri
28/04 - Prinsip Proses Kimia
29/04 - Termodinamik Kimia


oyeah! yang bestnya, exam kali ni banyak petang.. so, pagi uh boleh checking2, semaking2 lagi.. tapi tak best jugak sebab lambat habis. kalau pagi, cepat je habis rasanya.. never mind never mind..

holamakk! yang tak bestnya, 3 paper tak ada gap. selang satu hari antara 1 n 2 paper direct.. 2 kali plak uh.. mati mati.. kesimpulannya, aja aja fighting! good luck semua! mintak maap banyak2 nak exam nih.. halalkan ilmu yang kita receiving, giving and sharing... Gambateh! :)



***study week saya kali ni banyak dihabiskan dengan perkara yang tak berkualiti.. haddoooihhhh!!! :(

4 comments:

bilahatiberbicara said...

gud luck!!!
moga kt menempuhi exam dgn jayanya...
all da best!

Nik Aisyah said...

aminnnn...

gud luck too three four.. huhu..
maap ek salah silap.. ;)

핑크색의 여인 said...

gudluck jugak!!! 5 more to go!!!

Nik Aisyah said...

yup2.. x sabau sunnguh nk abes woo.. huhu.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...