Tuesday, March 1, 2011

Yeay! dah terbang jauh jauh

As Salam...

Alhamdulillah.. akhirnya, hasrat nak terbang jauh-jauh menghilangkan segala mengong2 di kepala da tercapai. Alhamdulillah jugak sebab selamat terbang jauh jauh pergi dan balik. sewonok beronok ronok kot!

tapi tapi tapi, tak boleh nak story berlorry2 lagi la sebab x syok kalau membebel tanpa gambar kan kan kan. so, waiting for d pictures, then kita citer citer ek.. konon perasan ade yg nak baca kan. takpe takpe.

btw, thanks untuk semua yang melancarkan segala gala galanya time terbang. tanpa korang, tak terbang la aku. thanks tuk aien n syed yg sudi teman teman buang masa p ushar lcct. thanks banyak2 jgk kat nisa, sue, akul n fik yang sudi bersengkang mata menghantor, n sekali lagi nisa, akul n fik yang sudi mengambil pula.. hehe.. toce ma.. gedabak gedabak sayang korang. hahaha..

nantikan update2 akan datang.. lalalalalala.. haha.. :P

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...