Tuesday, February 22, 2011

nak terbang jauh jauh

As Salam...

lame da lame da tak update blog.. bersawang da ha kalau tengok balik. something always came up kalu nak update blog. terutama line internet kat ukm ni yang sangat menguji kesopanan ku. tak pe tak pe. bagus jugak sebab masuk bulan febuari ni, macam2 da jadi and i cant even handle myself.

time cuti chinese new year sebelum ni, abah accident. yea, terok terok. tapi, alhamdulillah sangat sangat sangat, sekarang da beransur pulih sikit sikit tapi still makan masa. abah kena kuat. kitorang satu keluarga pon kena kuat untuk abah. terima kasih kat semua yang sudi doakan abah. sayang korang dowh! ^0* btw, buka mata pagi pagi dan teruskan hari hari dengan wajah hipokrit happy memang susah. tapi aku keep smiling, somehow they wont know the different.



hey! name blog ku! :P


tambah tambah midsem exam lagi, assignment yang ada tiap-tiap minggu, program dinner lagi. oh oh, nasib baik buat keputusan tak nak sibukkan diri dalam pilihanraya kampus. kalau x, sengaja je menambah kepenatan diri. tapi penat itu seronok wonok lah! haha.. so, end of this month, nak tebus keserabutan, kesusahan, ke'tension'nan, kesedihan bulan febuari ni dengan terbang jauh jauh. bukan tido lama lama ya, tapi terbang jauh jauh. yeay yeay!



2 comments:

bilahatiberbicara said...

can u fly me away...
take me away...
with u my ....

lagu ni khas ditujukan buat kamoo....
haha...
nk terbang jauh2, t hati2 tau...
jage diri, jaga kesihatan... jaga2.

sory coz xdpt hntr kamoo....
ny way, enjoy da show n dont forget me here.... ~lalala~

=)

Nik Aisyah said...

yup2.. insyaallah.. kamo stay cni, jgn rindu2 i yek.. t i x bley calling2 u dr sne.. hehe..

btw, konpem enjoy! this is d time! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...