Saturday, November 6, 2010

poly poly ice cream!!!

Salam...

Arini sesuka hati sesedap rase dapat nyum2 ice cream bersama kekawan kos tekno chem. patotnye plan arini mau p merewang2 k sunway mau main itu ice skating lah. tapi waduh waduh, enggak jadi.. so, cancel ice skating, ice cream pun jalan daa..



sementara menunggu.. ak siap cepat kowt excited nk p mkn icecream. da mngade2 amik gmbr sendiri kan.. ish2..


tapi kitorg p sekejap bebenor jah. plan last minute gak tuh. tgk duk sedap2 layan hsm3 n baru nk mncekik nasik, Cik Nisa mai bilik gtau nak g Ice Room kat area PKNS. so, on je lah.. da duk sowg2 dalam bilik cam bug bawah tempurung (i hate frog, so bug lagi comel) n plus i luv ais kereng. so, juin la da Encik Naqib sudi jadi drebar bawak kami2 p sane kan..

sampai sane, fiuhh!! agak penuh dctu. so, dapat satu meja kosong. tapi x cukup seat la plk. tggu punye tggu meja sebelah cam da nak habis jek makan icekream, ank dy duk jerit2 tkejut ak. oh yea, nasib baik pekerja dy tanye: "brapa orng? mari dhudhuk sini, gabung" dgn sleng bangla kalu x silap brother tu. so, p meja pon bgabungg!!! duduk n order2..



snap2.. dapat sudu n bil dulu dr icecream..


K.A.M.I


ak mkn icecream hape ntah namenye. panjang bebenor. x hingat. tapi ade dy tabur kcg2, n pe ntah bijik2 tu. haiyoh2, ak x suke dctu dy tabur2. da x terase kesedapan icecream tersebut. harganya boley tahan tinggi. bese la, standard kedai xclusive kot. ok, tahap kesedapan icecream kat kedai 'bilik ais' tu ak rse biase2 jekk.. sedap lagi mkn icecream bekas besor dutch lady or pape lady yg lain. tapi x tau la kot2 org lain rase sedap kn. lain org lain la pndptnye.



my ais kereng.. boleyla..



pastu balik n masuk bilik kat2 kul 8.45mlm x silap. wah sempat ak krohh krohh krohh kat sejam ngan x mandi busuk n yea ketiakku x berbau ok. wekkkkk.. bangun2 makan nasik grg ikan masin. perhh.., dgn muka masam bangun tido, x mandi, trus mkn mmg syookkk.. try la kalu nk rase. ok.. perut kenyang, p mandi n oh baru ingat study polymer sekelumit pon belum. so, bukak buku terus rase nak jeritttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

motif ak nk terus jerit??? p mkn icecream syok, tdow krohh krohh syokk, mkn n.grg ikn masin syokk, mandi lwat mlm syokk, bukak bku nk jerit x syokk x syokk.. haishhh.. aisyah aisyah.. tgk smpt kan aku update blog n merapu2 awal2 pagi ni. ni buku polimer depan mata ni. jeling2 je ak ni. nak suh layan dy la tu. ok ok.. saye pegi skrg..

n oh, btw, paper polimer agk susah yea, mohon doakan kemudahan saye n kekawan yg lain mase jawab exam. aminnnnn.... :) chiaww!!!


Polymer Chemistry/9nov/3.30pm/DTAMS

3 comments:

bilahatiberbicara said...

eskrim, cedapnya...
tp, manis
ad x eskrim yg xmanis???
nk2!

nIk nUr LiyAni said...

eskreng pop gok sedap!!~
muroh pn muroh..heeee...

Nik Aisyah said...

bhb: ade2.. ais kereng wat sndrik.. x yah isi gula. hahaha... :P

angah: haha.. btol2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...