Sunday, October 31, 2010

tu ni tu ni

Salam..

Malam ni kepale da rase toing2 bace catalyst. fenin2. ok2, mesti rase cam alah, catalyst je pon. bukan susah. ssshhhh!!! dengar ye semua orang. catalyst yg kami belajar bukan seperti di sekolah2, di matrik pon bukan bukan. kami belajar catalyst kimia dcini dengan detailnye. oh, ye la kan kat u mesti la blajar detail. kalu x, bukan u namenye. ok sori2 saloh2.

tapi, tolong la kawan2, manyak2 susah woo. susahnye sbb kami belajar TIADA SILIBUS. apekah? so, aku da memandaikan diri list tajuk2 yang ak pernah dgr Prof Bobo (bkn name sebenar=name manje) ajar. so, content2nye cari kat tenet. mate ni kalu boleh tukar kaler, da kaler pelangi da keluar sbb da pening hadap laptop. so, kene rest kene rest jage mate.

ok2, cukup meluahkan isi hati di blog. saje nak ngadu seposen. blog saye, suke liver saye la!! wuahahaha.. (gelak tdk sopan dcni) nik aisyah, u better continue studying! nanti nyesal x bace tu ni, x buat tu ni, x nengok notes tu ni, mcm2 tu ni tu ni. +.+



chemical catalyst/2nov/3.30pm/DTAMS

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...