Saturday, October 30, 2010

3 idiots mmg syiokk!!

Salam...

hari ini ak da habis paper yang kelima iaitu paper keusahawanan sains teknologi. memang pelik kalu budak teknologi kimia kena amik paper tu, so jangan tanye ak kenapa ok?? ok, ak nak bagitau jugak sikit je la, ye sikit je, mungkin ktorg kena amik sebab nak dedahkan pada student yang budak sains pon boleh ceburkan diri dalam keusahawanan.. alah, bahasa pasarnye berniaga gitu.. korang ni, xkn x paham kot.. ishk2..

oh2.., tapi bukan itu sebenarnye nak di story mory dcni. sebenarnya nak berdendang dendung pasal cerita hindustan yang sangat femes. 3 idiots!!! oh ak rase sangat femes la kot. ak x tau la kalu ade yg x suka, tapi konpem kalu tgk citer ni kire gelak habis. macam ak. aku gelak dalam bilik, sampai cik nisa n cik fiza bilik di aras bawah mendengarnya. dasyat bukan? itulah impaknye citer ni.. ok, sekarang pon da rase nak tergelak bile teringat balik.. pelik?



hehe.. comeyl!! yg tengah tu saye punye.. jgn amik!!!! dush3!!


ape yg besnye? hoho.., korang silap la kalu cakap aamir khan tu korg yg punye.. sila ye gadis2 di luar sane, ini amaran!! aamir khan tu SAYE PUNYEEE!!!.. ye, saye da lame sebenarnye mnyembunyikan hubungan kami. ok la, meh nak bagitau citer sebenar, sebenarnya ak n aamir khan tu da lame berkawan sejak dari dia femes berlakon citer Mann.. dengan sape ntah? ak lupe plak. haa.., cume malas nak heboh2.. well..



wuaaa.. kiut miut nye kamoo abe aamir khan ku (ak x tau knape ak gedik sgt ngan mamat ni)



hahaha.. ok lah itu sume auta semata2.. tapi siyes tau, abe aamir saye sgt comel dalam citer tu.. (sbnrnye bkn dalam cter tu je., dy mmg comel sokmo) wuaaa.. suke3!! (gedik skit dcini) oo.., part paling nmpak dy sgt comel time dy gosok2 kepala dy lepas ckp nagn kareena kat luar hospital sebelum lagu klakar dalam citer tu.. ingat x??? tak ingat??? bagus! maknenye korg tak tau menilai kecomelan dy.. hukhukhuk..

hoho.., lepas ni konpem nak tengok balik sampai da berjaya hafal skrip2 dalam citer ni or sampai nak muntah2.. eh2.., x muntah x muntah sbb dapat tgk muke abe aamir khan ku yg comeyl.. hikhik, malu!!! tapi satu je part yg sangat x bes dalam citer ni.. ye.., selain part 18sx psl bdk2 laki pki sehelai pakaian kecik tu, ak juga sangat teramat tidak suke kareena kiss my aamir khan at the ending of d story.. arggghhhh!!!!! x suke!!!!! kalu boleh nak cut2, buang part tu. sape boleh tolong ajar?



muke aamir khan da mcm mr bean versi india da.. hahaha...


oh.., nasib baik pakaian dyorg comel.. mcm dalam citer hsm3 bak kate ain..



ape2 pon.. 5 star is given 4 this muvi.. ini la filem hindustan pertama yg ak tengok ad dua lagu je.. but very interesting.. thumbs up up up!!! :)


6 comments:

bilahatiberbicara said...

suke jgk, best kn...
asyik gelak jew
n plg ske ble tgk aisyah jeles gan kareena time ending 2...
hahaha......

jeles r 2! =)

Aisyah/ecah said...

yea2!!!! saye tersgt amat jeles.. tutp mate kot tgk!! nak fire2 je rse kareena.. wuaaaaa!!!

bilahatiberbicara said...

kuang3...
syabar2, xbek jeles!
p masuk meminang trus r..
hehe...

tp kn, nk tgk lg r...
sgt ske part yg dyorg nyanyi d bwh sinar rembulan 2.. wah3!
~layan~

Aisyah/ecah said...

wah3!!! bayangkn anda n sape2 shj yg anda suke yg mnari2 d bwh rembulan itu.. hahaha..

nIk nUr LiyAni said...

kt mn tgk cte ni..??? nk tgk jugakkk!!! i like hindustan!!kahkah... btw hsm3 tu citer pe yep...???

Nik Aisyah said...

i da download da.. t kite tgk.. bes3!!!
hsm3: high school musical 3
hahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...