Sunday, August 15, 2010

Belek3.., tgk.. bace.. rindu!!!!! ;)

Salam...

td petang ade belek3 post2 lame yg da di'post' since kat matrix.. bace2 balik, gelak2 sorg2, malu2 kura2 sorg2 jugak, golek2 n guling2 x yek..

N.... terbace satu post yg bertajuk: 'my mistake'.. post ni ak wat kat matrik mase ak tgh down gler2 down la time tu.. haa.., time tu ak ade golek2 giling2 guling2 sbb terlampau tension.. pastu bace jgak komen2 yg diberikan olh sahabat2 yg sudi komen.. terbace komen cik izzah minami.. :)


"nik, it's not the end of the world.
i know how that feels, being alone, believe it or not, but you must remember it's just another test, nik.

you are by far one of the most wonderful person i've ever met.
you can do it. don't let that stupid test bring you down - you're sooo much better than that.

it's just a test. you still have a future, a life laying in front of you.

and eventhough we do not succeed here, doesn't mean we won't succeed anywhere else.

i understand the tension, the pressure, and the stress to get 4 flat but really,
intelligence are not defined by gradings, nik.

you can do it, even if it's here or after this.
for now, just focus on your final.

love ya!!!"


oh.. madah2 ni betul2 naikkn smgt time bace n yaa., bile bace balik kate2 keramat nasihat dr cik izzah.. wuuaaaa.., crius rindu bergunung2 sama kamoo.. tak pernah jumpe pon lepas masing2 da bawak diri ke u masing2..

rindu nak share story ngan izzah, rindu nak share lagu english yg kita suke, rindu nak jalan2 pusing2 kat matrik, rindu nak turun kafe mkn roti canai, rindu nak beratur tggu turn kat toilet, rindu nak potong line time nak basuh baju, rindu nak outing sama2 tgk wayang... rindu tu, rindu ni jugak.. sob3.. :'(



me n izzah syahmina anuar.. miss ya!! :)

bila mau ketemu??????


4 comments:

winodds said...

bestnye de owg bg motivated words...rndu time sek dlu2...
hehe:)

[izzie_heart]* said...

...
speechless...
:')
miss you too nikko! tuh laa, bile nak jumpe nihh??? :)

Aisyah/ecah said...

miss u 2 3 4.. haha.. xkesempatan nk jumpe xpela.. jge diri elok2 ya.. :)

p/s: sorry salah eja name izzah.. huhuhu.. ~_~'

Aisyah/ecah said...

oh wani.. diriku juge begitu.. huhu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...