Monday, July 26, 2010

Saye budak first year.. :P

Salam..

Ok.. akhirnya da habes minggu kedua untuk sem 1, tahun 2 ak kat UKM terchenta ini.. busy2.. mggu pertama mggu yang paling busy.. hidup terasa tunggang terbalik, makan kenyang lapar kenyang lapar, duit jpa ku mgalir seperti air terjun sg panching (bile mau p??)oo.. maybe cter ni da lapuk, tapi heay.., my blog pedulik n sesedap rase saya la nk crite.. lalalala~~~

btw .., betuila kn cter da lme.. yg penting alhamdulillah boleh hadapi mggu yang sukar itu dengan jayanya .. fiyuuhh!! yea, tahniah aisyah .. anda berjaya di pusingan pertama ..

mggu kedua x kurang hebatnya memberi cabaran buat diriku ini yg seperti budak first year msuk .. p ulang alik kat ofis fakulti bhgn kimia, puan aka m.cik jge kaunter tu da jemu se jemunya tgk muka ak yg setiap hari mai melawat dia .. cari prof, naik tingkat atas, trun balik, naik smula, turun lagi .. akhirnya x jmpe jgak prof-prof yg dcari .. sgguh bernasib baik dctu ..

ok .., walau apa pun .. alhamdulillah jugak sbb bbaloi naik trun bangunan kimia selama 2 mggu bile semua probs da dsettlekan .. akhirnya .. n.,

yg teristimewa, untuk pengetahuan bunda tercinta, sem ni akn mnjadi sem yg sangat sangat tersangat sangat mencabar untuk anakanda mu ini .. sem2 lepas pon result terok .. sem kali ni xtau la .. sebabnya lagi byk subjek yg amik .. so .. , mohon bunda doakn untuk anakanda mu ini bganda2 daripada biasa ek .. hehehe ..

ok .., ni subjek yg diambil sem ni ..

* Physical chemistry
* Chemical catalyst
* Chemical statistic
* Chemical polymer
* Chemical technology lab
* Workplace communication
* Litar elektrik dan elektronik
* Keusahawanan sains dan teknologi
* Prinsip pengurusan perniagaan
* Kursus pengurusan persatuan

ok .. mmg banyak n ak sendiri pon tertanya-tanya mcm mne nak lipat gandakan usaha untuk lebih adil terhadap semua 10 subjek yg diambil ni .. nanti study yg tu,, yg ni tertinggal .. haisshh .., kuat cabaran tu .. so .., go aisyah! chaiyok3! aja aja fighting!! :)

oh .., btw again .., mggu kedua da p library ngan ain .. haha .. gud improvement i guess .. thanks to ain yg ajr camne nak cari buku, gne lmn web gemilang, tgk kod2 buku, care nak pinjam buku gne mesin yg canggih tu n yea ain cakap ak cam budak first year .. thanks ain abb terase diri ini muda gtu .. ahakss!! : P



library yg tersusun cantek dan indah skali .. ak jd jakun sbb amek gmbr xhenti2 d library


ok .. mmg gmbr lakonan n sekadar hiasan semata-mata .. : P

matlamat akan datang .., mau buat library pule jemu dgn kehadiranku selain aunty aka m.cik kat ofis bahagian kimia d fakulti .. hahaha .. : P

2 comments:

nIk nUr LiyAni said...

bwk2 la rajin blaja...jgn asyek duk berjln2 jerrrr~

Aisyah/ecah said...

yea.. baikk!! huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...