Monday, July 20, 2009

Saaaangat seronok!!! ^-^

Pengalaman yang tak akan dilupakan.. tersangatla seronok time camping kat Port Dickson tempoh hari...

Banyak aktiviti yang dijalankan dan pengalamn yang tak bley lupe time naik banana boat... disebabkan ktorang trip terakhir naik.., abang boat tu kasi kitorang special trip iaitu, 3x jatuh dari banana boat, dpt ronda2 paling lame n hampir ke sampai sebuah pulau tengah laut, dan yang paling bes.., dapat belajar berenang! huhuhu... sebelum ni.., terapung pun tak pandai, tp aritu, kira bolehla terapung n bergerakla kalu berenang tu.. hahaha...

tapi.., sedihnya.., gambar time naik banana boat tak dapat amik sbb phone tak bley bawakk... sangat sedihlah.. tapi takpe..., paling penting.., ianya akan sentiasa tersemat dlm ingatan.. Cewah!!!
antare aktiviti lain.., cam besela.. dsbbkan da camp dkt ngan pantai.., sume sukaneka dijalankan dlm laut... baru stapak kaki cecah air da kene simbah air laut dgn fasi2 n member yg lain... x sempat main da basah kuyup... hahaha...

malam hari kitorg main game yg kene tutup mate n duduk sorg2 tepi pantai, dlm semak tu.. ntah ape benda name gamenye.. tapi, tak rase cuak sbb dgr bunyi ombak pantai n suare org2 lain yg camping gak kat situ wlaupun tgh malam... hahaha..

sooo.., nak cite pun semestinya tak dapat imagine how happy n excited i am on that moment.... seriously wish this kind of camping would be held again n of course i want to joint it again and again and again...

ini je antare gambar yg sempat di 'snap' time camping aritu...


time wat presentation dlm kumpulan... name kumpulan kitorg.., BAWANG!!! hahaha..

ni plak aktiviti tepi pantai.. gamenye.., universiti impian. kitorg kene lukis pelan universiti impian yang kitorg inginkan...

malam kebudayaan.. malam ni group kami wat sketsa.. tema: 60-an.. so ade la joget2 pop ye ye sket.. huhu..

2 comments:

[izzie_heart]* said...

wow... bestnye!!!
main kat pantai... kitorang sungai jek!!
hehe nak buat nik jeles kejap...
batu ferringhi sejam je drpd tempat kite...
tapi takde mase nak gi lak! huhu
glad you had fun darl!

Aisyah/ecah said...

wah2!! batu feringgi ea... hmm.., t da sampai sne jgn lpe crite tau!! ^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...