Monday, July 13, 2009

Going to P.D..


BIG NEWS!!!


Especially for bunda tercinta.. hehehe... nak kasitau yang akak nak p port dickson sabtu n ahad ni 18-19 julai 09 for kelab Aspirasi trip. Huhuhuhu...


Bayaran yang dikenakan sebanyak RM10, 2 hari satu malam kat pantai di PortDickson. tak sure ape name pantai tu. Huhuhu... Hanya 80 org yang register terawal je yg dapat pegi... maka hamba terpilih n sangat seronoklah!


Kat UKM ni.., semua senior2 told us to be more active and not being a passive students.. at the end of the years, we are going to have a diploma supplement that going to show our contribution or achievement in sports, persatuan, kelab n college activities...


so.., setakat ni da join Kelab Aspirasi, Kelab Pegurusan Pusat Sumber dan Maklumat dan Bulan Sabit Merah Malaysia under UKM. hopefully there will be more club that i'm going to join in order to become an active student.. hahahaha...


ape2pun..., study still become my first priority.. chaiyok2!!!

5 comments:

izzie_heart :) said...

uik nik, byk nyeee!!!
dasat dasat!!!
hehe gud luck in whatever u do kayyy...

nIk nUr LiyAni said...

hamboi..hamboi..sonoknye dia..dont miss to snap some memories..btw..amin n acik nk g melaka ujung mgu ni..belia kg nye trip!..aku ingt nk p jugek..memandangkan ujung mgu nk p bt pht..xdpt laa...

Aisyah/ecah said...

halamak... sume p jalan2.. bgus2!!! for sure akn amik gambar byk2 time kat p.d nnt...huhuhu..

tq izzah!!!! love you! ^-^

Pancasara said...

Salam perkenalan...got here from your USM's friend.

Takyah pecaya sangat kat senior...just join satu dua aktiviti dah cukup.

Tapi kalau nak lebih unit merit untuk penempatan kolej sidang depan, mmg kena aktif sket.

Looking back, dulu zaman belajar tak pernah join apa2 pon. Ada penah join AMLIS, Angkatan Anak Negeri Perlis.

Tapi lepas out of nowhere I was nominated for the post of interim YDP, terus resigned dari apa2 aktiviti persatuan tu. Commitment scares me.

Masa interview keja pon, depa tak tengok langsung tahap keaktifan kita kat kampus...yang penting cuma result dan cara kita bawak diri masa interview tu...

Aisyah/ecah said...

oooo.... ok... thanks 4 d advise..

maybe time mule2 msuk u ni je agk terpngaruh dgn pe senoir2 ckp...

tapi.., seriusly active mmg main reason tuk stay college for d nex year..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...