Friday, July 24, 2009

Another program...





Another program yg diadakan di DECTAR iaitu Majlis Pemasyuran Canselor dan Konvokesyen Khas... rase sangat bertuah sbb antare golongan yang dapat tengok secara live macam mane majlis pemasyuran canselor diadakan...
Waktu tu jgak Tun Abdullah Haji Ahmad Badawi turut serta kerana beliau dianugerahkan Ijazah Kehormat Doktor Falsafah (Peradaban Islam)...
so.., buat kali pertama dpt tgok antara pemimpin negara dan juga kerabat di raja depan mata... terasa sangat banggalah! huhuhu... tapi, disebabkan jarak yang agak jauh, dpt snap gambar pak lah dari skrin besar tu je... huhuhu...

2 comments:

[izzie_heart]* said...

wow. ini bukan yang kijo kate amende ntah tuh ke? yang die semangat gile bangga gile jadi dak ukm tuh? hehe :)

anyway... love your uni :) because nobody else will love it except us.

ceyy cakap cam aku lak dak ukm. huhu. tp takpe laa sebab dulu kite berangan pun nak masuk ukm, actually.

kan da kena campak kat penang. huhu :)

ciao!

Aisyah/ecah said...

ye!!!! love our uni...
^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...