Monday, February 16, 2009

My mistake....

Few days ago da dpt result ups for mid sem 2... sangat sedih... cam yg dijangka.. mmg ade fail... seriously mmg result kali ni jatuh menjunam...

ape2pun nak minta maaf sangat sangat kat mak sebab tak dapat buat yg terbaik tuk mid sem exam 2 kali ni... akak pun tak jangke dapat teruk camni.. sorry ya bunda..

nak berhdapan dgn member2 classmate yg mostly da pandang serong kat ak sbb dpt result yg teruk mmg memedihkan...

nak stay dgn org yg majoritiny pandai kat sekeliling n kite je yg slow.., kdg2 btul2 wat kite rase down...

tinggal lagi lbh kurang 2 bulan lagi kat matrik. sedih nak tinggalkn tapi sangat tertunggu-tunggu... life in matrix really stressfull...

sangat berharap dpt survive in this few months..

sadly., walaupun ramai member2 yg bg support, tapi sedihnye tak de sorg pun dpt membantu... bukan sbb nak blagak or tak terima nasihat, tapi you'll feel it by yourself kalu berade kat situasi camni... perasaan dpt kegagalan sgt teruk sampai rase you're ALONE...

lastly.., what ever it is, i admit, yg sume ni cause of my own mistake, my own careless..

ekspresi luaran totally tak mggambarkan ape yg terpendam kat dalam...

After all, ak tetap bsyukur dgn result yg ak dpt wlaupun tak bagus.. maybe i'm deserve it and setimpal ngan ushe yg da buat and hopefully kate2 kat bwh can give me new spirit..


Tuesday, February 10, 2009

Hepy..hepy..hepy!!!!!

Sekarang ni.., ak rase hepy sgt2... reasonnye sbb...... Hmm.., nak bgtau tak ek???? it's okay.., ape2pun., yg mmbuatkan ak hepy since my mom call two days ago... sejak tu.., ak rase little bit realize about something and skrg ni tgh do lots of effort on it wif my best frenz qilah....

Tapi..., da berapa lame kt matrix ni, ak rase sgt bertuah dpt knl ngan qilah, my classmateku tu.. She's sooooooo nice!!!! really concern, ambil berat towards her friends especially ME!!!! hehehhe.. kitorg perasan yg kami berdua byk sgt persamaan. we do lots of things together2.. meluahkn perasaan.. cewah! ape2pun., really thankful hav a wonderful friend like her... huhuhuhu...

Here's are some picture qilah n me...

time ni kat dmk tuk celebrate independence day..

kat lm lecture hall.. curi2 amik gambar gne fon zhafri.. hehehehe...

huhuhu.. ade gaya scientist tak??? hahaha... lam lab physic..
tapi..., like i had told before.., i really love all my friends in matrix now especially my classs.. dyorg sporting and we have fun same2...
tapi yg penting... study still be no. 1!!! chaiyok3!!!

Wednesday, February 4, 2009

Jatuh!!!


Today.., dlm lecture hall waktu chemistry, lecture ade tunjuk kt ktorg results for ups midsem2.. tapi bkn sorg2 la tapi, in general.. ade yg best, n ade yg tersangat la tak besny...



Yg bes sbb ktorg punye kuliah berada dlm ranking ketiga terbaik utk subjek chemistry for physical class.. Tapi yg paling tak bes sesangat n boleh dikatakn really bad news bile kelas ak berada dlm ranking ke38 drpd 47 buah kelas... And yg the most sad, bad news ialah....., ade 10 org fail utk paper kimia dlm kls ak ( sedih..,sedih..,sedih....) hanye 3 org je dpt A ( of coz all the chinese..), 2 org dpt B- n yg laen, sume C+ dan kebwh.... I think, that was really really bad news, plus dgn result tuk subjek physic klas ak pun hancur gak...


ditambah tambahkn lagi.., math kelas ak gak, 9 org fail.. so., jumlah fail untuk ups midsem2 lam kls ak mmg teramat ramai sesangat..


Yg realitinye.., ak dpt rase kelas ak, 5F36 da jatuh sesangat dlm sem2 ni... tak tau nape.. harap2 all my classmate members, and espeacially ME, dpt do something tuk trus ok in study and catch up ape yg da tertinggal......


So..., doakn kami yek.... Huhu..,sedih..,sedih..,sedih.......~

Tuesday, February 3, 2009

Congratulations mak!!!!



Congratulations to my mom (wan sanas binti wan salleh)!!!!! huhu.. hari sabtu lepas, my mother p istana tuk amik pingat jasa kebaktian yang dianugerahkan oleh sultan pahang... maybe sebbnye.., mak ak da lame bkerja dengan kerajaan... tengah hari tadi, 3feb, mak call n cakap ade gambar mase anugerah aritu... besaaaarrrrrr....... hahaha... sebagai anak mak.., ak berasa sangat bangge dgn kejayaan mak ak tu.. bukan nak menunjuk atau riak.., tapi sape tak bangge. kan?kan?. tapi..., the most important.. walau pingat atau pangkat setinggi mane pun yang dianugerahkn.., tak ade satu pun yg dapat tunjukkan pengorbanan n jase yg mak da berikan untuk aku n keluarga yg tak ternilai dan tak tertunjuk tingginye.... akhir sekali.... we love you sooo much mak~!!!! hehehe...

Sunday, February 1, 2009

Waiting for result..again!!!!


Result ups untuk mid sem 2 akn dapat dlm minggu ni atupn next week.. cuak sangat3 terutama untuk subjek maths.. rasenye fail kot sbb soklan dy agk susah bagi ak.. ntah la... maybe time sblm exam tu, ak yg tak berape nak study sangat.. pemals gler.. so.., ape pun result yg akn ak dapat nnt.., rasenye i'm deserve it setimpal ngan usahe yg da wat... org kate ups exam ni, x payah ambil berat sangat.. tapi, for me, ape-ape shj yg termasuk dlm carry marks for final exam.., aku akn anggap ia sesangat la penting.... doakn kelulusan ku for ups ni yek... hehehehe...:p

Buntu???!!!


Ape nak wat kalu kita nak lupekan seseorang???? walaupun da byk kali kita cube, tetap x bley.. kalu lupe pun.., setakat 2,3 ari je.. then.., bile kite terserempak ngan org tu or ttibe je dy msg.., trus teringat n yg paling sedih, trus tak bley lupe.. bengkek n bengang je rase... paling x bes, mende ni, bley spoil mood kite for the whole day!!! bencinye..... someone please help me!!!! i really need your opinion..
p/s: this is not mostly about me okey... this is special to 'my friends'... hehehhe...

Free.....

Salam... yuhu... haha da lame x update blog ni. da kne warning dgn my sister da.. baru abis cuti. so.., bley la nak update. tapi.., x tau nak pos pe kali ni.. tapi yang pasti, start from now, akn update blog in malay.. ak ni bkn pandai sangat pun nak mngepos in english. sblm ni pun sbb teacher yg suruh. tapi.., teacher tak ckp papepun start ari dy suh wat blog ni. senyap je... teacher tak check la kot... so.., bley la write in malay.. baru bes ckit bercerita... hehehehe....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...