Wednesday, December 30, 2009

Bunda oh Bunda... :)

me n my mother.. :)

Mak ok da??? Lelah gi mana sih?? jgn lupe mkn ubat tau!! huhu...

Hahaha.. lame da akak x update blog ni.. akak sedang berjinak2 dgn facebook skang..
kalu bukan sbb bunda yang sokmo buka blog anakanda ini, x update da agaknye.. huhu..

Cerita terbaru.. sangat sedih dengan result yang dapat untuk sem 1 lepas.. so.., akibatnye..
  • terpaksa amik sikit je subjek sem ni.. n sem depan atau tahun 2 t akan jadi tahun yg sesangat la berat sebab byk subjek kne amik nnt... tkot3..
  • rase down sangat2.. tapi apakan daya.. xde rezeki lagi..
  • da kene limit aktiviti yang x berfaedah yg slalu wat time sem 1.. antarenye.. 1.tidur, tidur, tidur, tidur... 2. slalu kuar jln2 sampai lwt mlm.. haha.. ishk3.. 3. kurang study.. :(

so.., that's it!!! semoga dapat cover result yg trok time sem 1.. doakan akak ya bunda... sangt memerlukan doa2 dr semua... amin....

k.., adios!! :)

Monday, October 19, 2009

exam!!!! head spinning#@$%&^*//????



already in study week...

suddenly benda yg xpect jd n x pernah jd dlm dri da jd... x tau nak wat pe...

dy tggu.. xtau nak bg respon pe...

dy ad prob.., da tolong.., n adkh dy hrpkn somthing?????

mmber ad yg support n ad yg ktawekn...

ape ptot wat ????

tp.., yg pasti.., nak lpe dlu prob tu.. final exam for my first sem 1 n year 1 in ukm... xnak biarkn prob ni kuasai dri...

doakn k... sad+conpius+touching+worried=???????? :(

Wednesday, September 30, 2009

Raya 2009 ^-^





Nothing to say... tp.., raye paling meriah sbb ramai sesangat mmber yang datang sampai x ckup kuih raya..hahaha.... btw.., TQ guys!!!! :)
tp.., ad gak mmber2 yg lain yg x smpat jmpe mcm shidi!!!! n zizi!!!!.. huhu... missing both of u.. haha.. ;)
so.., mohon maaf zahir n batin skali lg to all my frenzz... ^-^








Tuesday, September 15, 2009

Unstable..???@#$%&


2 3 hari sebelum balik umah cuti raya... tiba2 rase cam x stabil je...


emosi da x betul.. sekejap marah, suka, sedih.., sume ade...


kesihatan pun da x normal... mula2, cirit, pening, loya, n rase cam nak pitam...


fizikal pun da x bermaya, slalu monyok, termenung...


mental lagi la.. duk teringat kat umah je.. adik da setiap hari call... sedih... :(


nape ek???? hormon dalam badan meragam agaknya nak dkt raya ni... hahaha...


papepon...., x sabar nak balik... huhu... doakan keselamatan perjalanan ku pulang ke kampung yea... ^-^

Saturday, September 12, 2009

Most tough week ever... ~_~


wua... sob3.. seriously.., it's really2 tough week i had ever in UKM...

second week before going home for raya... nasib baik jgak bkn last week before balik raya.. kalu x.., lagi tension agknye...


Mcm2 kerja kne wat.. midsem test, assignment, report, presentation, research, tutor, dan... pd waktu yg same gak..., mcm2 hal berlaku... memang tough n menguji ksabaran dlm bulan minggu ni... org kate..., dugaan bulan ramadhan...


Here..., i'm giong to show you..., my most busy schedule n ape yg da berlaku sepanjang minggu ni... luckly.. it's start on tuesday...huhuhu...


tuesday, 08/09/09


  • salah satu hari yg jdualnya sangat pack.. kuliah start awal pg sampai lwt ptg..

  • ade discussion kat pusanika (jln jauh dari kolej nak ke situ) lpas terawih tuk simulasi ko-k BSMM..

  • balik dari discussion, siapkn assignment yg kne hntar esoknya, rabu.. sampai lwt mlm, kul 3 pg baru tido...

  • mlm yg sama.. beli topup.., tp x msuk2.. hoho.. mmg panas time tu..

wednesday, 09/09/09



  • befday shidi... haha.. hapy befday.. cun gler tarikh... huhu..

  • pun antara hari yg kuliah abis lewat petang.. penat3!...

  • hari yg kena hantar assignment kat prof.. tgh duk kalut2.., lupe nak wat hard copy bg pada prof.. so email kn je.. thank god, prof x marah... hehe..

  • malam plak lpas terawih ada meeting aspirasi kt kolej...tp monteng.. huhu..

  • sbb ponteng....., study kimia sbb esoknya, hari khamis ade midsem test...

thursday, 10/09/09



  • perkara yg x sepatutnya dlakukan... ak ponteng kelas bi sbb lpe cari info tuk discussion group.. haha.. tp mostly, sbnarnya tak prepare tuk midsem test kimia pd malam khamis.. so, nak study la kononnya.. TERUK3!!!!

  • Rase sgt sdey sbb walaupon bley dikatakn byk da study.., malangnya time exam, byk tak bley jwb.. itulah akibatnya ponteng kelas.... another lesson that i'm deserved to get it.. :(

  • balik exam, sampai bilik dkt2 1 a.m... balik tu, tlg member siapkan lab report dy... skali lagi tido almost 3 a.m... nasib baik lab rport sendiri da siap.. haha..

friday, 11/09/09



  • boley dikatakn antara hari yg byk gler wat mistake.... sdey2...

  • time wat kimia lab experiment, dsbbkan kalut wat xperiment sorg2 sbb partner dtg 1 jam lwat, ak ade pecahkan thermometer.. dlm thermo kn ade mercury which is danger.. so.., abg demonstrater ad bg nasihat suh hati2... sgt malu time tu..

  • time lab jgak.., ak tak brp fhm pe yg abg demostrater ckp, tuk tulis nama dlm satu alat radas.. so.., da kat last2, bru ak tulis.., skali lagi kena marah.. sume org dlm lab tgk.. hoho.. tebal gler muka time tu...

  • mlm plak ad meeting post mortem tuk AJK firedrill.., skali lg ak tak p meeting sbb mlm tu ad discussion lg psl simulasi ko-k BSMM...

  • ak ad terlepas ckp something yg agk kurang sopan kat sorg member baik ni... sbb tak pkir panjang n tgh rushing time tu... hrp sgt2 member tu maafkan... :(

saturday, 12/09/09



  • Befday aizat plak.. huhu... hepy befday!!! :)

  • hari yg sepatutnya kitorg wat simulasi ko-k BSMM... simulasi tu sbnarnya mcm test praktical tuk Bulan Sabit Merah Malaysia.. aku kena jadi ketua perawat n wat CPR.. haha.. tp.., stlh wat preparation sekian lama., x jd wat simulasi sbb ad prob sket...

sunday, 13/09/09



  • esok tarikhnya.. ade majlis berbuka puasa anjuran biro ak sendiri iaitu biro kebajikan kat kolej... mesti mlm ni ad meeting tuk sekretariat biro kbajikan plak... huhu...

  • tapi..., paling bes.. kitorg plan nak p jalan2 kat KL tuk shopping raya n berbuka puasa ramai2.. mesti penat tapi mesti sesgt la besnya...

  • td.., family da ad call.., mcm2 da ditempahnya.. tdung, jam, baju.. pokai r lpas ni.. hoho... tapi xpe, staun skali la katakan..


soo..., ini la dy.. byk gler ak membebel... tapi ape2pon.., Alhamdulillah sbb minggu ni da berakhir dgn lancar... Walaupon byk gak mende2 sedih jadi.., tapi at least, byk gak beban2 da disettlekan, before balik cuti raya!!! seronok3!! :)


so..., i had learn lots of thing in my most tough week ever in ukm.. haha... hope pas ni.., still can follow up, wlaupon se busy mane kerja yg ade...


cukup aisyah mmbebel... adios!!! ^-^


Friday, September 4, 2009

"Pengawal Insiden UKM"

fini n me


Hahaha...

excited nak tunjuk pakai baju kalis cahaya tu sbnrnya... haha.. tapi malangnya., ak pakai tudung hitam malam tu.. da la muka gelap, pakai plak tudung hitam.., lagi nampak gelap.. ishk3!! huhu.. mak slalu cakap camtu.. haha.. :)


Tapi.., x kisah la.. Ceritanya.. semalam tepat jam 3 pagi, 4 september 09 diadakn aktiviti fire drill.. so.., sebagai sekreteriat biro kebajikan, ak n mmber2 yg lain dtugaskan untuk menjadi 'Pengawal Insiden UKM'...


Tugas kitorg.., time latihan kebakaran tu, kolej akan di 'blackout'kn, ade letupan n berbekalkan lampu suluh, ktorg perlu jge ahli2 kolej dgn 'selamatkn' dyorg dr 'rentung'.. so.., mmg tak tido la jwbnye... tapi sgt seronoklah wlaupun x dpt tidor n kena gigit nyamuk.. huhu..


Lpas abis program fire drill, malam tu jgak ade program Jom Sahur.. semua sahur sama2 kat kafe n foyer KIY..


2 program in one night!! dan hasil drpd program tu sgt baik.. Wlaupun pagi jumaat aritu gak jadual pack dari pagi sampai ptg.., tp.., xpe la.. sbb sgt heppy... huhu.. ^-^


Friday, August 28, 2009

Syukur Alhamdulillah... :)

Syukur....

Tak sangke plak akhirnya dapat jgak tawaran biasiswa dari JPA... Alhamdulillah...

Tapi.., one thing yg sesgt la surenye..., from now on kne study harder,harder and harder... huhu.. pointer kne jage tuk maintainkn tawaran biasiswa tu...

Tu la perkara pling mencabar skali!! even kat matrix pon susah nak dpt pointer yg baik, ni kan kat ukm...
So.., harap2 sgt dpt reach the target.. tak nak la nnt, biasiswa kena tarik sbb tak dpt maintain great result... mesti malu gler3!

Wish me gud luck n doakan yek!! hehe..

Btw.., ramai gak mmber2 yg dpt tawaran biasiswa JPA... Congartulations guys!!! lets work n study harder!!! huhu...

Tapi.., mak da bg warning jgn terlampau boros gne duit biasiswa tu.. kne pandai2 berjimat.. BAIK BUNDA!! ^-^

Sekali lagi.., seriously perlukan doa dari semua... ~_~
go AISYAH go! Chaiyok2!!! :)

Tuesday, August 25, 2009

...............




:(

=(

=<

*_*

~_~

................SEDIH...............
................SEDIH...............
................SEDIH...............

Sunday, August 23, 2009

It happen again..!!! ~_~


Haha.. tak ade ape2 pon sebnrnya..

ape yg berlaku lg ialah... setelah sekian lama.. hari ni.., aku tertidur atas meja study gak akhirnya...
Kali terakhir tertidur atas meja dgn buku bersepah, pen di tangan, earphone kat telinga ialah time nak study tuk final exam kat matix dulu...haha...

kat matrix la belajar paling struggle.. kalu da tertidur atas meja dulu perkara biasa da.. study la kononnya.. pdhal.., tidur lg lame.. haha...

tapi.., even time spm pon tak study sekuat tu.. now, i realize about something.. kat matrix dulu slalu sbut perkataan TENSION n STRESS.. mostly sbb belajar.. tp, Alhamdulillah.., tension n stress dulu berbaloi....

sekarang... kat u ni.. slalu sebut perkataan PENAT, LETIH n TAK LARAT... ntah kerja ape la yg buat... semuanya penat...sbb tu kdg2 tidur pun terlebih.. ishk3!

ntah pape... skali skala mengarut dlm blog.. hmmmmm..., adios!!

Thursday, August 20, 2009

SELAMAT BERPUASA!!! ^-^





Jadikan RAMADHAN sebagai UNIVERSITI yang mengajar kuliah-kuliah IBADAH..

tutorial-tutorial IMAN.. assignment2 TAQWA.. dan amali-amali AGAMA..

semoga kita semua memperoleh ijazah KEREDHAANNYA...

AMIN...

SELAMAT BERPUASA!!! ^-^

Tuesday, August 18, 2009

Small reunion.. hak3! ^ - ^


Td.. lps abis kelas physical chemistry.. tersrempak ngan adhar kat u-mart.. adhar classmate ak kat matrix n kat ukm pun stu kuliah ngan dy... kbtulan ak amik kos chemical technology, n dy pure chemistry.. so ad kait2 sket psl kimia.., satu kuliah la...

before that.., i love chemistry!!!! hak2!.. ^ - ^

lpas habis ktorg 'shoping' kat u-mart, so.., plan nak balik kolej masing2.. on da road balik..., tersrempak ngan sorg lg classmate ktorg kat matrik.. syuk nameny... dy plak amik kos sc pendidikan fizik.. org bijak fizik la katakn...

da hampir 2 bulan duk ukm.., itulah first time ktorg gather together, sembang mcm2, small reunion occur.. haha... crite psl keaktifan msing2 kt kolej, study n yg pasti psl mmber lme ktorg kat matrix... huhu... seriously.., missing all of them now..

maybe, org akn ckp normal la jmpe mmber lme, borak2.. tp, time ktorg borak td.., baru realize about something yg really important...

time kt matrix, wlaupun slalu jmpe, study same2 n antare kelas pling kecoh.., tp kte sometimes tak appreciate something yg da ade dpn mate.., sampai la kte jauh dr kwn2 yg sentiase bg support...

so..., skrg sibuk nak plan nak jumpe smle, p bercuti same2.. tapi surely susah nak cari time yg sume org free...
ape2pun... sumenye ad life tersendiri kt u msing2... new life, new friends, new surrounding, but really hope we're still keep in touch... gud luck everyone... seriously hope all of u happy n enjoy your life!!! ~_~

Friday, August 7, 2009

Blood donating.. i like!!! ^-^

derma darah!!!

haha.. macam2 tanggapan and pandangan yang orang bagi bila dpt tau yg kite derma darah.. ade yang positif n negatif...

tapi seriously n of course, it's a very good and honourable act.. huhu..
Dengan bangganya.., Tarikh 6 ogos 2009, waktu lunch hour, 350ml darah jenis A telah didermakan kepada Pusat Darah Negara oleh insan yang benama Nik Nur Aisyah Binti Nik Muhammad Japlus...huhu..^-^

okay2.. fine... mmg sedia maklum yang ramai lagi insan2 yang sangat berhati mulia yg dah dermakan lbh dari 1x darah diorg... tp.., untk org yang baru first time ni, i think its a really good start... lgpun, masih rmi gak org2 kat luar sane yg cuak nak derma kn? sbb tu.., pusat darah negara kekurangan darah skarang ni...

soo..., nak maklumkan kat semua..( cewah.., mcm ramai je bace blog ak nih ) bahawasanya.. darah kita akn bertukar ( if not mistaken ) or something like that dlm tempoh 3 bulan... so, tak slh kalu kita menderma drpd mmbzr darah tu... haha...

one thing yg sure..., TAK SAKIT PUN.. rase kene cucuk jarum cam disuntik je... and maaaybeee..., i'm gonna donating my blood again!! rase excited tgk drh mengalir.. haha...

time menderma.. mule2 bdebar gler.. first time la katakn.. hehe..
Member baikku... Su.. dy da 2x derma.. darah dy jenis O.. inilah org yg banyak beri galakn suruh menderma..
my blood!!! 350ml dibawa pergi.. mengalir bgikn air.. semoga drh ni dpt bantu sesiapa shj yg memerlukan.. InsyaAllah...

lastly.., message for all.. 'setitik darah, mampu menyelamatkan nyawa'... heppy donating!! hehe..

Friday, July 31, 2009

A Lesson...


seriously a very good lesson for me...


td.., buat amali kimia.. tak tau sape partner tuk experiment tu.., mencari2 la kat dlm lab... tp, thank God, baik orgnye..

3 things common about us..

1. name kitorg mule ngan 'nik'... aku: nik nur aisyah, dy:nik nur hidayah

2. dua2 asal dari pahang...

3. dua2 gak dari matrix pahang.. sadly, we never meat before.. hahaha...


time experiment.., masing2 tak sempat nak wat preparation.. so.., terkapai2 la kami dlm lab kimia td... demonstrater (if not mistaken the spell) tuk ktorg punye lab tak kasi ape2 hint langsung tuk xperiment yg ktorg kne wat tu...


sadly gak..., tiap2 kitorg perlu wat xperiment berlainan.. cume few groups je yg same... so, nak bincang same2 pun x bley..


Thank God again.., group dpn meja ak which is a boy, sudi tlg ktorg... sometimes i meet a very kind guy.. hahaha.. susah wooo skrg ni nak jmpe... hehe..


so..., the xperiment done run unsuccessfully... hahaha... some of the other group pun same terkapai2 cam kitorg..


Sooo..., the lesson is:


1.kat sek lain, matrik pun lain, uni laaagi la lainnye...

2.jgn hrpkan org tuk bantu kalu kte tak nak bantu diri sendiri... (ckp kt diri sendiri) hehe..

3.syukur la dgn cikgu2 kat sek, lecturer2 kat matrix yg msih sudi tuk tlg wat xperiment sbb kat uni.., u do it all alone..

4.always prepared yourself in any situation.. (talk to myself again)

5. sometimes.., we can meet a kind guy in a hard time... hahahaha... oopsss!!! :)


hope.. not going to repeat the same mistake... huhuhu... ~_~

Sunday, July 26, 2009

Walk around... ^0^

Ahad lpas.., lps perjumpaan anak2 pahang.., sempat walk around ukm with my roomates, ain.. tapi tak semua tempat yg ktorg p... jauh sih!!! agak2 kaki larat melangkah je jalan-jalan nye.

no more talks.., just show u some pictures... i like taking photo... huhuhu!! ^-^

proud to be one the ukm's big families.. :)

cam kat luar negara.. huhuhu..
walk to success... hopefully... ~_~

my wonderful college.. salam highlanders!!!
pusanika... student centre.. (looks quite ugly.., tp.., mcm2 ada!! hahaha...)

Friday, July 24, 2009

Another program...





Another program yg diadakan di DECTAR iaitu Majlis Pemasyuran Canselor dan Konvokesyen Khas... rase sangat bertuah sbb antare golongan yang dapat tengok secara live macam mane majlis pemasyuran canselor diadakan...
Waktu tu jgak Tun Abdullah Haji Ahmad Badawi turut serta kerana beliau dianugerahkan Ijazah Kehormat Doktor Falsafah (Peradaban Islam)...
so.., buat kali pertama dpt tgok antara pemimpin negara dan juga kerabat di raja depan mata... terasa sangat banggalah! huhuhu... tapi, disebabkan jarak yang agak jauh, dpt snap gambar pak lah dari skrin besar tu je... huhuhu...

Monday, July 20, 2009

Saaaangat seronok!!! ^-^

Pengalaman yang tak akan dilupakan.. tersangatla seronok time camping kat Port Dickson tempoh hari...

Banyak aktiviti yang dijalankan dan pengalamn yang tak bley lupe time naik banana boat... disebabkan ktorang trip terakhir naik.., abang boat tu kasi kitorang special trip iaitu, 3x jatuh dari banana boat, dpt ronda2 paling lame n hampir ke sampai sebuah pulau tengah laut, dan yang paling bes.., dapat belajar berenang! huhuhu... sebelum ni.., terapung pun tak pandai, tp aritu, kira bolehla terapung n bergerakla kalu berenang tu.. hahaha...

tapi.., sedihnya.., gambar time naik banana boat tak dapat amik sbb phone tak bley bawakk... sangat sedihlah.. tapi takpe..., paling penting.., ianya akan sentiasa tersemat dlm ingatan.. Cewah!!!
antare aktiviti lain.., cam besela.. dsbbkan da camp dkt ngan pantai.., sume sukaneka dijalankan dlm laut... baru stapak kaki cecah air da kene simbah air laut dgn fasi2 n member yg lain... x sempat main da basah kuyup... hahaha...

malam hari kitorg main game yg kene tutup mate n duduk sorg2 tepi pantai, dlm semak tu.. ntah ape benda name gamenye.. tapi, tak rase cuak sbb dgr bunyi ombak pantai n suare org2 lain yg camping gak kat situ wlaupun tgh malam... hahaha..

sooo.., nak cite pun semestinya tak dapat imagine how happy n excited i am on that moment.... seriously wish this kind of camping would be held again n of course i want to joint it again and again and again...

ini je antare gambar yg sempat di 'snap' time camping aritu...


time wat presentation dlm kumpulan... name kumpulan kitorg.., BAWANG!!! hahaha..

ni plak aktiviti tepi pantai.. gamenye.., universiti impian. kitorg kene lukis pelan universiti impian yang kitorg inginkan...

malam kebudayaan.. malam ni group kami wat sketsa.. tema: 60-an.. so ade la joget2 pop ye ye sket.. huhu..

Friday, July 17, 2009

New home...

Hahaha... sebenarnye n sepatutnya., post ni da lame dibuat.. tapi disebabkan ade prob sket.., baru sekarang berjaya mengeposkannya.. huhuhu...




Inilah antare gambar2 yg sempat di ambil time lepak kat kawasan kolej kediaman.. antare fakta kolej ibrahim yaakob yg didengar, tak tau betul ke tak ialah:-
1. kolej kediaman paling tinggi kat UKM induk
2. kolej yang baru direnovate n makan kos rm 2 juta. ( mak.., sbb tu la bilik akak nampak baru.. huhuhu..)
3. antare kolej yang byk monkey2 berkeliaran sane sini
4. kolej yg boleh nampak bangunan KLCC dari blok budak laki. tapi.., x sure la btul ke tak..
Itulah antare keistimewaan kolej kediaman yg didiami skarang ni.. it's gonna be my new home for one year from now on and hopefully its continue utk 2 tahun akan datang...
Glad being one of the UKM big family... ^-^

Monday, July 13, 2009

Going to P.D..


BIG NEWS!!!


Especially for bunda tercinta.. hehehe... nak kasitau yang akak nak p port dickson sabtu n ahad ni 18-19 julai 09 for kelab Aspirasi trip. Huhuhuhu...


Bayaran yang dikenakan sebanyak RM10, 2 hari satu malam kat pantai di PortDickson. tak sure ape name pantai tu. Huhuhu... Hanya 80 org yang register terawal je yg dapat pegi... maka hamba terpilih n sangat seronoklah!


Kat UKM ni.., semua senior2 told us to be more active and not being a passive students.. at the end of the years, we are going to have a diploma supplement that going to show our contribution or achievement in sports, persatuan, kelab n college activities...


so.., setakat ni da join Kelab Aspirasi, Kelab Pegurusan Pusat Sumber dan Maklumat dan Bulan Sabit Merah Malaysia under UKM. hopefully there will be more club that i'm going to join in order to become an active student.. hahahaha...


ape2pun..., study still become my first priority.. chaiyok2!!!

Wednesday, July 8, 2009

Minggu Mesra Pelajar UKM..

UNFORGETTABLE MEMORY... thats all i can said..

Normally org akan ckp minggu orientasi mggu yg tak bes, pnat n meletihkan... biasa la tu.. mle2 kat ukm in orientation week, for the first three days, mmg rase x bes.. tp.. da last2 tu.., tak percaye plak bile rase yg xnak mggu orientasi ni tamat..
mcm2 terjadi kat minggu mesra pelajar ukm especially kat kolej ibrahim yaakub. only our members know what had happen.. its seriously so special, sad and like i said before, unfogettable memory... nak crite pun, mesti tak dpt gmbarkan keseronokannya...

so.., a few pictures spanjang mggu orientasi..

wif my roomate in DECTAR ( dewan canselor tun abdul razak )



pictures time big walk keliling ukm n sukan. penat wooo... lbh dri 6 km kot bjalan...
jadi one of the cheer leaders.. huhuhu!!!

Malam teakhir minggu orientasi.. dinner wif pengetua kolej ibrahim yaakub n malam penuh kenangan terindah. huhuhu...


Aktiviti lpas dinner nite.. time ni la yg paling touching n tak bley lpe... malam terakhir dgn pc n malam terakhir gak tuk semua... ^-^


what can i said.., some of best part of my life... miss the moment already.. hukhuk...

Tuesday, June 23, 2009

Congratulations everyone!!!!

Huhu... lame gler2 tak update.. haha.. nak wat camne, takde internet connection kat umah...

20 jun aritu da dpt result tuk upu... alhamdulillah dapat msuk ukm kos teknologi kimia.. my roomates, izzah dpt usm kos farmasi, tika um in sains pendidikan if i'm not mistaken, n last but not least pah terbang ke unimas kos kejuruteraan kimia..

classmate yg lain kat matrix pun ramai yg msuk ukm, utm, upm, utem, n usm... sumenye dpt kos bes2.. congratulations!!!

gotta to go... so, congratulations everyone in wishing all of you have a fun life in univercity...

Friday, April 17, 2009

It's overrrrr!!!!!!


uyehh...its overs!!!!


tersangat happylah... akhirnya almost more than 10 month, life in matrix is over.... no more books, tutorial, lecture, stay up in the midlle of the night, study like a crazy, 4 hour sleep in a day, and facing all the bored environment in KMPh...


tadi last jwb, paper chemistry and thank God, better than maths.. harap2 dpt result yg terbaik.. n paling sewonok.., home, i'm comingggggg!!!!!!


for sure gonna miss all my friends in matrix and hoping that we will always contact each other.. dan.., my plan for this coming holiday:-


1. tido...
2.sleep...
3.take a bed...
4.tgk tv...
5.tgk sume movie yg ade lam laptop yg tak sempat nk tgk...
6.arrange reunion tuk all ex-classmate in form 5...
7.keje kt umah (jdk bibik)
8.angah suh blajar krete (kalu mak kasik)
9.jadik penasihat tuk along's wedding in may..
10.University, i'm comingg!!!!


amacam..? bes tak plan? kah3!! btul2 enjoy tuk 2 bulan....


this is the time to pay all the things yg da sacrifice time study kat matrix. seriously, tak penah rase study dgn bgitu kuat cm kat matrix..


tapi all the plan will be more better if i'getting a good final result.... doakan yek... ^-^

Tuesday, April 14, 2009

Susah woooo...


finally...its over!! but, only for maths...

susah woo final exam maths. tak kira la paper 1 or 2, dua2 myerabutkn kepala.. tapi.., tak tau la sbb maybe ade org yg bley wat maths tu completely... mmg tabik r...

seriously..., to me, maths sem 2 ni lagi susah compare to sem 1. drpd seronok blajar, jdk fed up plak bkak maths. tapi.., unfortunetely.., tuk masuk u, at least math kne dpt C. Adoiiiii!!! hrp2 dpt achieve the target..

bunda.., doakn akak byk2 ye.. akak da ushe yg termampu dah ni... minta maap la kalu tak bleh buat yg terbaik... hukhukhuk..~_~
whatever it is, tinggl paper kmia n fzk lg yg tinggl..
Then..., life in matrix is over...!!!
Chaiyok2! aisyah, u can do it!!! aja aja fighting!! ^-^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...